Haber

AK Parti Malatya Milletvekili Ölmeztoprak: “Zulümle ayakta kalamazsınız”

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Öltoprak, “İsrail’in uluslararası hukuka ve uluslararası insancıl hukuka aykırı olarak Gazze halkına yönelik saldırılarını artırmasını üzüntüyle karşılıyor, uluslararası toplumun bir an önce barışın tesis edilmesi için her türlü çabayı göstermesini bekliyoruz” dedi. olabildiğince.”

Kent merkezinde temaslarda bulunan, esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinleyen AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, “Şehrin yeniden canlanması için şehrin tüm paydaşlarının birlikte çalışması gerekiyor. Her bir vatandaşımızın fikri birdir. Çok değerli çünkü her bir vatandaşımızın hikayesi birbirinden farklı, deneyimleri birbirinden farklı, bu anlamda bunu yapmak da bizim görevimiz.” “En önemli misyonumuz, tüm koşulları anlayıp iyileştirmek ve iş birliği ile yaraları iyileştirmektir. Bu anlamda ilgili kamu kurum ve kuruluş yetkilileriyle yaptığımız görüşmelerde ve saha ziyaretlerimizde en ince ayrıntısına kadar notlarımızı alıyor ve bilgi alışverişinde bulunuyoruz. Bürokratlarımızla görüş alışverişinde bulunarak analiz noktasında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, şunları söyledi: “Sağlık Bakanlığımızın talimatları ve Bakanlarımızın deprem bölgelerine gösterdiği özel ilgiyle, inşallah önümüzdeki dönemde de gördüğünüz hızlı iyileşmeyi tamamlayacağız. Kentimizi kırsal dahil tüm bölgelerimizde canlandırıp, şehrimizi tüm unsurlarıyla birlikte bir an önce canlandıralım” dedi.

Kaynarca İlçesi Sabri Akdağ Kültür Sanat Merkezi’nde bazı mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Milletvekili Ölmeztoprak, “İl İdare Meclisi Üyelerimiz Abdulkadir Gül ve Hüseyin Apak, Yeşilyurt İlçe Başkanı Ramazan Yaylacı, İlçe Kadın Kolları Başkanı Esin Tanrıverdi, Gençlik Kollarımız ve organizasyonumuz.” Muhtarlarımızla yaptığımız toplantıda mahallelerimizin ve hemşehrilerimizin sorunları ve talepleri konusunda istişarelerde bulunduk. Özellikle deprem sonrasında mahallelerimizde oluşan bazı alt ve üst yapı sorunlarını hep birlikte çözüm odaklı çalışmalıyız, bunların kısa sürede çözülmesi için ilgili kurumlarımızla her zaman diyalog halindeyiz. Bu sorunlar çözülüyor dedi.

Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) Malatya Şubesi ve Birlik Vakfı’nı da ziyaret eden Milletvekili Ölmeztoprak, burada yaptığı konuşmada, “İsrail, elektrik akışını keserek sivil halkın sağlık hizmetlerine erişimini engelledi. Yoğun bakım ünitesindeki bebeklerin hayata tutunması sağlanarak yok edildi.Çocuklar, Kadınları ve sivilleri öldürerek, hastaneleri, okulları, camileri bombalayarak, savaş hukukunun hiçbir kuralına uymayan zulümler yapılıyor. Zulmün durdurulamayacağını çok iyi biliyoruz. İsrail’in, uluslararası hukuka ve uluslararası insancıl hukuka aykırı olarak Gazze halkına yönelik baskınlarını artırmaya devam etmesini üzüntüyle karşılıyor ve “Uluslararası kamuoyunun durdurulması için her türlü çaba gösterilmelidir.” Saldırılar yapın ve bir an önce barışı sağlayın” dedi.

Konuşmasında bilinçli bir gençliğin önemine vurgu yapan Ölmeztoprak, ülkesine ve milletine bağlı, çağın tüm donanımıyla donatılmış, yön sahibi bir gençlik için yapılan çalışmalara her zaman destek vereceklerini belirterek, STK’ların yürüttüğü çalışmalar bilinçli nesillerin yetiştirilmesi açısından büyük değer taşıyor. . -MALATYA

alpuajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu