Ekonomi

Bitcoin 29,5 bin dolar sınırını zorluyor, Ether düşüşte

bitcoin (BTC) şu anda 29.421 dolardan işlem görüyor ve hızla 29.500 dolar seviyesinin altında. CoinDesk Indices’e göre dünyanın en büyük dijital varlığına yönelik eğilim nötr.

CoinDesk verilerine göre, piyasa değerine göre en büyük ikinci kripto para birimidir. eter(ETH) ise %0,42 düşüşle 1.870 $ oldu.

Singapur merkezli QCP Capital’in son piyasa notu, birikim sezonunun girdiğini belirtiyor.

BTC ve ETH’nin makroekonomik faktörlere kayıtsız kalmasına ve mevcut yatay hacme rağmen, piyasa, BlackRock spot ETF uygulaması ve Bitcoin halving gibi olaylar nedeniyle yıl sonuna kadar artan dalgalanma bekliyor. Bu dönemde, akredite yatırımcıların düşük fiyatlarla istikrarlı alımlar yapması nedeniyle tasarruflar ön plana çıkmaktadır.

Galaxy Digital’den Mike NovogratzBloomberg ile yaptığı bir röportajda, “Bu yıl Bitcoin’in başına gelecek en önemli şey, Larry FinkETF dosyalamasının ardından iyimserliği vurgulayan “Bu, dünyanın en büyük dijital para birimi”.

Larry eskiden kriptoya inanmazdı ama şimdi onun küresel bir para birimi olacağını söylüyor. Dünyanın her yerinden insanlar da ona güveniyor.”Novogratz, Galaxy Digital’in New York’taki varlığını sürdürmeye kararlı olduğunun altını çiziyor.

Ayrıca Novogratz, riske toleranslı bir genç için ideal bir portföydür. ali babahisse senetleri, gümüş, altınBitcoin ve Ether’den oluştuğunu söyledi.

Kripto fon yöneticisi BitBull Capital CEO’su Joe DiPasqualeBitcoin’in makroekonomik olaylara ve hatta Curve Finance’in yaşadığı kırılma gibi değerli teknik olaylara kayıtsız kalabilmesinin piyasalarda “sürekli bir ruh hali dalgalanması” yarattığını kaydetti.

Piyasada ani bir yükseliş beklemediğini söyleyen DiPasquale, bir sonraki büyük yükselişin 2024 yılında gerçekleşecek halving ile olacağını sözlerine ekledi. “O zamana kadar boğalar birikmeye devam edebilir ve ayılar biraz dikkatli risk yönetimi yapmak isteyebilir.”söz konusu.

eğri Token ise toparlanmaya başladı ve son 1 saatte yüzde 6,4 artarak 64 sente ulaştı. İstismarın 100 milyon dolarlık kriptoyu riske atması nedeniyle token son 24 saatte yaklaşık %12 düştü.

Bu yazı ilk olarak CoinDesk Türkiye’de yayınlanmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu