Haber

Didem Soydan’ın “Aşık Olduğum Kişinin, Hala Aynı İsmi Veremediğim Kişinin Ailesi Var” Açıklaması Ortalığı Karıştırdı!

Geçen gün ‘Melis Duyuyor Zaten’ programına konuk olan Didem Soydan’ın hala aşık olduğunu söylediği kişiyle ilgili açıklaması akıllara tek bir isim getirdi… Detaylar ?

Bazılarının inanılmaz hoş ve seksi bulduğu, bazılarının ise fazla maskülen bulduğu model Didem Soydan, cesur paylaşımlarıyla magazin dünyasının en sevilen isimlerinden biri.

Cinsel yorumları ve aşk hikayeleri her zaman gündemde olan model, geçtiğimiz günlerde Melis İşiten ile Aslında Gösteri programına konuk oldu.

Ünlü isimler arasında programı izleyenler çoktan anladı ki Burak Deniz, Başkan Şahin ve Can Bonomo ile olan ilişkisini bildiğimiz Didem Soydan’ın aşk kitabı oldukça kalabalık ama izlemeyenler için söyleyelim. kol saati! ?

Programın tamamı yer yer güldüren, yer yer düşündüren, yer yer “Etkinlik” sayılabilecek ayrıntılarla dolu ama ikilinin sohbetinde öyle bir an var ki… soru işareti bırakmamak elde değil!

Şimdi hazırsanız sohbet esnasında tüm izleyenlerin beyinlerini yakan o detaya gelelim! Önce onu izlemek isterseniz…

Özetle Didem Soydan, görüntüde aşık olduğu tek kişi olduğunu, hala ona aşık olduğunu ancak gönlünde kalan kişinin aile olduğu için adını koyamayacağını söylüyor.

Üstelik çocuk istemediğini ve çocuk istediği için ayrıldıklarını da ekliyor. Durum böyle olunca akla tek bir isim geliyor… O da Can Bonomo!

Hızlı bir şekilde zamanda geriye gidelim. Can Bonomo ve Didem Soydan, 2014-2016’nın ortalarında bir ilişki yaşadı ve hatta Instagram’dan evleneceğini duyurdu.

Ama sonra ne oldu, çift hem evlilikten hem de beraberlikten vazgeçti. Ama onlarınki çok medeni bir ayrılıktı. Can Bonomo, ‘Didem’ ile ayrılmalarının arkasında iyi bir ilişkimiz vardı. Hedeflediğimiz evlilik durumuna ulaşamadık. Ben onu çok seviyorum. Bu dünyada en çok saygı duyduğum insanlardan biridir. Umarım hayatımız böyle daha güzel olur.” Didem Soydan ise ‘Saygısız bir şekilde ayrılmadık… Can’ı o kadar çok seviyorum ki hala hakkında kötü bir şey söyleyemiyorum. “Onun da bana karşı aynı şeyi hissettiğini biliyorum” dedi.

Üzgünüm programın sonuna eklenen “Çocukları var” detayının o kişinin Can Bonomo olma ihtimalini azaltsa da bu insanların düşünerek yapabilecekleri varsayımları karartmak için yapılmış bir açıklama olabilir. çok evli olduğunu.

Can Bonomo evli, mutlu ve aşıktır. Yani mesele şuysa o köprüden çok sular aktı ama biz bilmiyoruz, doğaldır. Yine de Didem Soydan, çarpıcı ve kafa karıştıran açıklamalarına bir yenisini daha ekledi, orası kesin!

Bu bahis hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu