Haber

Kısaca Edirne’den

Havsa Belediyesi’nden bir ekip, depremde hasar gören yapıların tespit ve kontrolü için Hatay’a gönderildi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre Havsa Belediye Başkanı Aydın Balkan, heyet huzurunda İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nden Feyzullah Erkul, Fen İşleri Müdürlüğü’nden Burak Samet Dilmaç ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nden Abdullah Usta’dan çalışmaları hakkında bilgi aldı. tetiklemek.

Grubun depremde hasar gören yapıları tespit ve denetleme amacıyla Hatay’a gittiğini belirten Balkan, “Afetin sonuçlarında her anlamda desteğimizden vazgeçmeyeceğiz, vatandaşlarımızın her zaman yanında olacağız. depremzedeler kimlerdir.” terimleri kullandı.

Helvacıoğlu seraları inceledi

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, ilçedeki seralarda incelemelerde bulundu.

Helvacıoğlu, belediyeden yapılan incelemenin ardından yaptığı açıklamada, topraktan üreticiye direkt hizmet verdiklerini söyledi.

Sera Koop olarak üretimi yaygınlaştıracaklarını belirten Helvacıoğlu, “Tarım belediyeciliği anlayışıyla İzzetiye İlçemizde Trakya Kalkınma Ajansı desteğiyle hayata geçirdiğimiz üretim odaklı seralarımız hem ürün çeşitliliği sağlıyor hem de tarıma katkı sağlıyor. vatandaşlarımızın aile ekonomilerini birer gelir alternatifi haline getiriyoruz. Asıl amacımız şehrimizde insanımızın refah içinde yaşamasını sağlamaktır.” terimleri kullandı.

haber-cildir.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu