Haber

Kurumlararası Halı Saha Futbol Turnuvası Orhaneli’de Başladı

Orhaneli Kaymakamlığı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Orhaneli Belediyesi iş birliğiyle Orhaneli Belediyesi Halı Saha tesislerinde düzenlenen kurumlar arası Halı Saha Futbol Turnuvası başladı. Turnuva, Orhaneli Kaymakamı Muhammed Furkan Tuna ve Belediye Başkanı Ali Aykurt’un başlama vuruşuyla başladı.

Bursa’nın Orhaneli ilçesindeki kurumlardan 16 grubun katıldığı turnuvanın ilk gününde heyecanlı ve çekişmeli bir maç oynandı. Kalabalık seyirci önünde oynanan ilk gün maçında Polis, Orhaneli Tarım İlçe Müdürlüğü’nü 12-3 mağlup ederek turnuvaya iyi bir başlangıç ​​yaptı.

Orhaneli Gençlik ve Spor Müdürü Ali Ankıt ise, “İlçemizde uzun süredir bu tür etkinlikler olmuyordu. Maçlara gelen seyircileri gördüğümüzde ilçe halkının bu tür etkinlikleri özlediğini görüyoruz. Göreve geldiğimizde çeşitli etkinlikler düzenledik. spor Etkinlikler düzenleyerek hem ilçemizdeki insanların bir araya gelmesini sağlıyoruz hem de ilçe halkının özlemini gidermeye çalışıyoruz. İnşallah bundan sonra da spor faaliyetlerimize devam edeceğiz” dedi. Kaymakam Muhammed Furkan Tuna ve Belediye Başkanı Ali Aykurt, turnuvanın centilmen bir şekilde gerçekleşmesini dileyerek tüm takımlara başarılar diledi. -BURSA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu