İş

Oyun ve Yaratıcılık Odaklı Razer Blade 18 Tanıtıldı

Razer Blade 18 modeli için Razer’den resmi tanıtım geldi. Yeni modelde yüksek performans sunacak donanımlar tercih edilmiş durumda. İşte Razer Blade 18 özellikleri.

Razer, şimdiye kadarki en güçlü dizüstü bilgisayarı olan Razer Blade 18’i resmi olarak piyasaya sürdü. İlk olarak CES 2024’te duyurusu yapılan model, şimdi ise tamamen resmiyet kazanmış durumda. Oyuncular, içerik oluşturucular, yüksek işlemci gücüne ihtiyaç duyan herkesin beklentilerini karşılayacak Razer Blade 18, en yeni nesil işlemci ve ekran kartlarıyla alanının en iyi modellerinden birisi durumunda.

Oyun ve Yaratıcılık Odaklı Razer Blade 18 Tanıtıldı

Razer Blade 18 Özellikleri

Blade 18, 24 çekirdek ve 32 iş parçacığı sunan 14.Nesil Intel Core i9-14900HX işlemci ile üstün bir performans sunuyor. Zorlu uygulamaların eşzamanlı olarak çalışmasına imkan tanıyacak olan Core i9-14900HX üstelik en iyi GDDR6 VRAM ve NVIDIA GeForce RTX 4070 ekran kartıyla destekleniyor. Üst düzey oyunlarda dahi akıcı bir performans sunabilecek olan bu model, ekran kartıyla da en yeni grafik teknolojilerinin kullanılmasını sağlıyor. RTX 4070’te NVIDIA DLSS 3 ve NVIDIA Reflex gibi özellikler destekleniyor. Bu teknolojiler, modelin en iyi oyun deneyimini sunmasını sağlıyor.

Yeni modelin en güçlü ve dikkat çeken özelliklerinden birisi de ekranı. Mini-LED teknolojisinin kullanıldığı Razer Blade 18’de 18 inç QHD+ ekranda 2560 x 1600 çözünürlük destekleniyor. Mini-LED teknolojisi, ekrandaki grafik kalitesini üst düzeye çıkarıyor. Oyun dünyasında çok fazla kullanılmayan bu yeni teknolojide yüksek çözünürlüklü panelde bugüne kadarki en iyi netlik, zengin renkler ve derin siyahlar görüntüleniyor. Üstelik tüm bunlar 300Hz yenileme hızıyla destekleniyor. Blade 18, 32 GB DDR5-5600 MHz bellek, 1 TB PCIe 4.0 SSD depolama alanı ile tamamlanıyor.

Razer Blade 18 ile Özel Deneyim

Razer Blade 18 modelinde üstün donanımların yanı sıra klavye gibi özel bölümlerde de yeni teknolojilere yer verilmiş durumda. Kullanıcı deneyimini geliştirmek isteyen Razer, RGB klavyede kişiselleştirilmiş aydınlatma seçeneklerini sunuyor. Piyasadaki en yüksek hızda bağlantı seçeneği sunan Wi-Fi 7, Bluetooth 5.4, Thunderbolt 4, USB-A, HDMI 2.1 ve SD kart okuyucu kullanımda esneklik sunuyor. Cihazdaki diğer özellikler ise şöyle;

  • 6 hoparlörlü THX Spatial Audio sistemi (7.1 surround ses)
  • Alüminyum kasa

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu