Haber

Yollardaki durum

Otoyolların üretim, bakım ve onarım çalışmalarının yapıldığı kısımlarında yavaş gitmek, trafik levha ve işaretlerini takip etmek gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü’nün yol durum bültenine göre Toprakkale-İskenderun (TİS) Karayolu Payas-İskenderun kavşakları 3-6. kilometre, Adana yönü üst yapı onarım çalışmaları nedeniyle trafiğe kapatılmış olup, ulaşım Hatay istikametinden çift yönlü ve denetimli olarak sağlanmaktadır.

Adapazarı-Karasu yolunun 40-42. Kilometrelerce üretim çalışmaları nedeniyle ulaşım Karasu istikametinden çift yönlü olarak yapılıyor.

Nazilli-Denizli yolunun 36. kilometresindeki (Ortakçı mevkii) otoyol çalışması nedeniyle çift yönlü sol şeritler trafiğe kapatıldı.

Kızılcahamam-Ankara yolu 39-41. Kilometrelerce üretim çalışmaları nedeniyle her iki yön de trafiğe kapatılmış olup, servis yollarında ulaşım devam etmektedir.

Beyşehir-Seydişehir yolunun 10-11. ve 22-25. Yolun kilometrelerinde üretim çalışmaları nedeniyle bölünmüş yolun bir kısmından çift yönlü ulaşım yapılıyor.

Kızılkaya-Korkuteli yolunun 16-17. Kilometrelerce üretim çalışmaları nedeniyle Korkuteli-Kızılkaya istikametinden çift yönlü ulaşım sağlanmaktadır.

2-22 Trabzon-Gümüşhane il sınırı-Zigana-Torul yolu (Zigana Tüneli-Torul mevkii). Kilometrelerinin muhtelif yerlerinde yapılan yokuş çalışması nedeniyle ulaşım tek şeritten denetimli olarak sağlanmaktadır.

Bartın-Safranbolu yolunun 23-25. Kirazlı Köprüsü imalat çalışmaları nedeniyle servis yolundan kontrollü olarak ulaşım sağlanmaktadır.

Diyarbakır-Siverek yolunun 5-7. Yolun kilometrelerinde üretim çalışmaları nedeniyle bölünmüş yolun bir kısmından ulaşım çift yönlü olarak devam ediyor.

Altköy-Refahiye-Erzincan yolunun 37-42. Kilometrelerce yapılan üretim çalışmaları nedeniyle sürücüler trafik işaret ve işaretlerine dikkat etmek zorunda kalıyor.

haber-dortdivan.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu