Haber

ALMANYA TÜRKİYE HAZIRLIK MAÇI İLK 11’LER || Almanya – Türkiye maçını hangi kanalda, saat kaçta ve nerede izleyebilirim?

Teknik direktör Vincenzo Montella yönetiminde Berlin Olimpiyat Stadı’nda gerçekleştirilen antrenmana aday kadroda yer alan futbolcuların tamamı katıldı. Peki Almanya-Türkiye hazırlık maçının ilk 11’i belirlendi mi? Almanya-Türkiye hazırlık maçı ne zaman? Almanya – Türkiye maçını hangi kanalda, saat kaçta ve nerede izleyebilirim? Detaylar burada…

ALMANYA TÜRKİYE HAZIRLIK MAÇI İLK 11’LER

A Milli Futbol Takımı, 18 Kasım Cumartesi günü saat 22.45’te Berlin Olimpiyat Stadı’nda Almanya ile özel bir karşılaşma gerçekleştirecek. Milli takım, bu karşılaşmanın ardından 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri D Grubu’nda Galler ile deplasmanda karşılaşacak.

İşte Türkiye’nin olası 11’i:

Türkiye:Uğurcan Çakır, Ferdi Kadıoğlu, Ozan Kabak, Abdülkerim Bardakcı, Cenk Özkacar, İsmail Yüksek, Salih Özcan, İrfan Can Kahveci, Kerem Aktürkoğlu, Yusuf Sarı, Barış Alper Yılmaz.

ALMANYA:Ter Stegen, Tah, Süle, Rüdiger, Henrichs, İlkay, Kimmich, Wirtz, Havertz, Sane, Füllkrug

ALMANYA-Türkiye HAZIRLIK MAÇI NE ZAMAN?

Yarın özel maçta Almanya ile karşılaşacak olan A Milli Futbol Takımı, hazırlıklarını sürdürdü. A Milli takımımız dünkü antrenmanda ısınmanın ardından dar alanda pas çalışması yaptı. Son bölümde ise oyuncular çift gol taktiği uygulamaları üzerinde çalıştı.

Türkiye yarın saat 22.45’te Berlin Olimpiyat Stadı’nda Almanya ile karşılaşacak. Maçı Polonya Futbol Federasyonu’ndan hakem Bartosz Frankowski yönetecek.

ALMANYA – TÜRKİYE MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA, NEREDEN İZLENİR?

Ay-yıldızlıların antrenmanını tribünlerden Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Başkan Yardımcıları Yalçın Orhan, Yusuf Günay, Mustafa Eröğüt, Milli Gruplar Müdürü Hamit Altıntop, Yönetim Kurulu Üyeleri Talat Papatya ve Cengiz Erdim ile Genel Sekreter Taner Senseven izledi.

Milli takım, Almanya maçı hazırlıklarını bugün kamp yaptıkları otelde basına kapalı gerçekleştirilecek son antrenmanla tamamlayacak.

Milli maç TRT 1’de şifresiz olarak yayınlanacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu