Haber

Dostça başladı, zor bitti! Okan Buruk ve Şenol Güneş’in sözlü düellosu olay yarattı

SporToto Süper Lig’de 32. hafta Beşiktaş, geride kaldığı derbide Galatasaray’ı 3-1 mağlup etti. Beşiktaş Saiss, Amir ve Aboubakar golleri attı. Aslan’ın tek sayısı İcardi’den geldi. Beşiktaş zirveyi umut ederken, lider Galatasaray Vodafone Park’ta çelme taktı.

DOSTLUK BAŞLADI, GERİLİM BİTTİ

Şenol Güneş ve Okan Buruk maç öncesi samimi görüntüler verdi. Ancak yüksek tansiyonla başlayan maçta dostluk rüzgarı kısa sürdü. Karşılaşmada iki teknik direktör gerginlik yaşadı. Hakem iki grubun da yedek kulübesinde bulunan yardımcılara sarı kart gösterdi.

“4 KEZ GOL 3 GOL GELDİK”

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, “Beşiktaş 4 kez geldi, 3 gol atıldı. Baskı yapılacak bir takım değiliz. Hiçbiri planlı bir organizasyon değildi. Çok rahatım. Bu hafta da benimle aynı şeyleri düşünüyorum. Geçen hafta düşünüyordum. Üzerimizde 4 maç kazanacağız ve şampiyon olacağız” dedi.

“BİR ATEŞ YAPTLAR, BAŞKA ŞU ANDA YOK”

Maçın ardından konuşan Şenol Güneş, “Çok hevesliydik. Çıkışta çok top kaybı yaşadık. İlk dakikalarda düşündüğümüz oyunu oynayamadık. Rakip de hata yapmadı. Biz yaptık. bir hata, bir şut ve bir gol. Zaten ondan başka şutları da yok.”

“OKAN HOCA KENDİNİ KAYBEDİYOR”

Maçta yaşanan gerginlikle ilgili olarak Güneş, “Okan Hoca’yı severim ama bazen oyunda kendini kaybediyor. Maç esnasında yanına yaklaşıp ‘Sakin ol sen de aynısını yaptın o da sana sarı gösterebilirdi’ dedim. kart’. Hattan ayrıldım ama yardım etmek için ayrıldım’ açıklaması geldi.

“BU SONUCU HAK ETTİK”

Gösterdikleri futbolla galibiyeti hak ettiklerini söyleyen Güneş, “Tüm oyuncular ellerinden gelenin en iyisini yaptı. Skoru aldıktan sonra taraftarlar devreye girince coşkulu bir hava oluştu. Hak ettiğimiz sonucu aldık.”

“DAHA FAZLA YAYINLAYABİLİRİZ”

Güneş sözlerini şöyle tamamladı: Daha çok gol bulabilirdik. Durumlar vermedik ama rakip dirençle oyunda kaldı. 3 puan aldık. Moralimiz düzeldi. Taraftar-oyuncu entegrasyonunu gördük. Beşiktaş olarak karanlıktan aydınlığa çıkmamız gerekiyor. Bir ışık belirdi ama yeterli değildi. Beni sevmeseler bile herkes için bir şeyler yapmayı düşünen ama beni sevenlere karşılık vermek isteyen biriyim. Utanmamak için çok çalışmalıyım. Biri seni seviyorsa ve bir adım atıyorsa, sen de birkaç adım atmalısın. Çocukluğumdan beri bu tür şeyler gördüm.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu