Yaşam

Taçsız Prenses ne zaman, hangi gün, saat kaçta, hangi kanalda? Taçsız Prenses yeni bölümleri hangi gün? Dizinin 2. sezonu ne zaman?

taçsız prenses , MF Yapım imzalı, ilk bölümü 10 Ocak 2023’te yayınlanan, yönetmenliğini Volkan Keskin’in yaptığı, senaryosunu Pınar Bulut ve Onur Koralp’in yazdığı dram türü Türk televizyon dizisidir. Taçsız Prenses saat kaçta, hangi gün, saat kaçta, hangi kanalda? Taçsız Prenses yeni bölümleri hangi gün? Dizinin 2. sezonu ne zaman? Detaylar burada…

TAÇLI PRENSES SAAT KAÇTA, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Taçsız Prenses dizisi her salı 20:00’de Fox Tv’de. Geçen hafta dizi, dönem finali yaptığı için bir süre ekranlarda olmayacak.

A

TAÇLI PRENSES HANGİ GÜN?

Taçsız Prenses dizisi yeni bölümleriyle salı günleri ekranlara geliyor.

TAÇSIZ PRENSES 2. DÖNEM NE ZAMAN?

Taçsız Prenses dizisi geçtiğimiz hafta 10. bölümüyle dönem finali yaptı. Dizinin ikinci sezonunun ne zaman başlayacağı ise bilinmiyor.

ÇAPRAZ PRENSES SORUNU NEDİR?

Hayalperest annesi Şirin’in (Feride Çetin) masallarıyla büyüyen Masal (Elif Kurtaran), annesinin kalp rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırılmasıyla soğuk ve gerçekçi bir dünyanın içine hapsolur ve elinden gelenin en iyisini yapabilen vahşi, gaddar bir kıza dönüşür. herhangi bir şey. Masal’ın ilk göreceği kişi öğretmeni Evgin (İsmail Hacıoğlu) olurken, zamanla işler herkes için tersine dönecektir. Kahramanımız çıktığı masalsı yolculukta kendi masalını ararken hikayenin diğer kahramanlarının yarım kalmış masallarını birer birer tamamlayacak ve Masal’a en yakın kişi de yanından hiç ayrılmayan köpeği Köfte olacaktır…

cide-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu