Yaşam

Togg, Siirt’te büyük ilgi gördü

Türkiye’nin yerli ve milli otomobili Togg, Siirt’te vatandaşlarla buluştu. Siirt Valisi Osman Hacıbekteşoğlu ve eşinin, Togg ile valilik önünde hatıra fotoğrafı çektirmesinin ardından araç, 15 Temmuz demokrasi meydanında vatandaşlara tanıtıldı.

Vatandaşlarla buluşan Togg, çiçeklerle karşılandı. Yerli ve milli aracımızı görenler fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

Araçla ilgili görüşlerini dile getiren Siirt Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Türkiye’nin artık kabuğunu kırdığını, yeni neslin çok daha başarılı olacağını söyledi.

“Gurur duyuyoruz”

Türkiye’nin bilgi ve teknoloji çağında çok daha ileriye gideceğini belirten Vali Hacıbektaşoğlu, şunları söyledi: “Togg bunun alametlerinden biri. Gerçekten gurur duyuyoruz. Koroda olmaz denildi. Grup olsun, insan olsun herkes nasıl olmaz dedi ama başkanımızın kararlılığı.” Türkiye’de ve dünyada başarılarıyla kendini kanıtlamış Türkiye’nin cesur girişimci ve mühendisleri bunu başarmıştır.

Gerçekten gurur duyuyoruz. iyi şanslar. İlk Togg bugün Siirt’e geldi. Onlarını, yüzlerini, binlercesini önümüzdeki günlerde Siirt’te göreceğiz. Çok gururluyuz.”söz konusu.

“Almak için sabırsızlanıyoruz”

Bugünün Siirt için tarihi bir gün olduğunu belirten Özgür Eker, milli ve yerli Togg’un Siirt’te 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda olduğunu kaydetti.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini ifade eden Eker, şunları kaydetti: “Siirtliler olarak Türk yüzyılına girerken ülkemizin gururu olan yerli ve milli aracımızı görmek için bir araya geldik. Çok memnunuz. Tasarım olarak çok yeterli. özellikle elektrikli araç sınıfında dünyanın sayılı araçlarından.

Özellikle renkler açısından çok güzel. Hem internette hem de canlı olarak gördüğümüz bu araç artık çok kusursuz. İlk fırsatta fırsat bulur bulmaz satın almak için sabırsızlanıyoruz.”dedi.

“Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyoruz”

Türk halkı olarak büyük gurur duyduklarını söyleyen Nurten Pak, tarifi olmayan bir gurur yaşadıklarını dile getirdi. Pak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarını ifade ederek, ” Daha düne kadar hayal bile edemediğimiz birçok hayali gerçekleştirdi. Burada kendisine çok teşekkür ediyoruz.

Aracı inceledim ve bindim. Şu an kullandığım aletlerden bin kat daha güzel. Kullandığım bir aracım var ama Togg için adımı yazdım ama sıra bana daha gelmedi ama gururla bekliyoruz inşallah. Rabbim bir an önce yerli ve milli aracımızı Siirt sokaklarında gezdirmeyi nasip etsin.şeklinde konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu